Sommar blir till Höst

 

Hoppas att ni har haft en skön sommar, trotts att den har varit rätt våt. Själv har jag hunnit med att iaf njuta en del av trädgården mellan skurarna (skam den som ger sig), så tänkte att det fick bli lite sommarkänsla i bilden med lite vår-sommarblommor. Men när det blir mindre ute, blir det desto mera gjort inne, så har hunnit med en massa härliga inne aktiviteter istället. Det har blivit en del sytt i klädväg samt ett och annat annat textil relaterat projekt. Ibland är det skönt att få skapa bara för en själv, utan nån tanke på varför man gör det man gör och vem det är för. Annars måste jag erkänna att denna sommaren har bestått rätt mycket av husmålande (när det har varit upphåll) och bokläsande (när det har vräkt ned).

Men nu är hösten snart här, vilket betyder nya aktiviteter och nya projekt. Det skall bli så härligt att få starta upp igen och det känns spännande med allt nytt som ligger och väntar. Först ut utställnings mässigt blir Kulturnatten i Lund den 16 september samt Gallerinatten i Malmö den 30 september. Så just nu är tankarna fulla av ett nytt textilt konstverk och aktiviteter kring detta. Det kommer mer info om bägge eventen, så håll koll här på sidan.

En annan sak jag har lovat mig själv den här hösten (visst är det skönt med uppstarter när allt ännu är mera oskrivet och inte helt fullbokat) är att äntligen komma igång med Instagram, det har vatt så mycket hela tiden så det har bara skjutits på framtiden. Men jag har äntligen investerat i en ny bättre kamera så here I go. Tjoar till när det är på bana.

Ha en skön dag!
/ Marie