Textiltrycks LAB

Härliga underbara sommar vad vi har längtat och snart är det lång ledigt och sommarlov, men lite får vi allt hinna med innan dess. Jag vet inte hur det sett ut för din del men för mig har tiden har bara sprungit iväg den här vår månaden. Jag haft en intensiv undervisnings period på Lunds Universitet, där jag undervisar i grafisk produktion, infographics, rörlig bild och film. Det är alltid lika kul med undervisning.

”…till helgen är det paus i lördagsskolan för då är det dax för Kulturskolans dag och det skall så klart firas och det gör jag det genom att befinna mig i Lund på Stortorget på Stadshallen LAB där jag ger en gratis, drop-in aktivitet…”

Utöver att ha undervisat hela våren har jag även haft både helgskola och lovaktiviteter kring Smarta Textiler. Mina studenter på universitet är ju lite äldre än det barn och ungdomar jag träffar på lördagar via Smart Textiler för Unga i samarbete med Kulturskolan, men det är definitivt ingen avsaknad på kreativitet hos den yngre gruppen. Håll utkik på för ett inlägg i juni om vad vi gjort på lördagsskolan under våren.

Men till helgen är det paus i lördagsskolan för då är det dax för Kulturskolans dag och det skall så klart firas. Jag gör det genom att befinna mig i Lund på Stortorget på Stadshallen LAB där jag ger en gratis, drop-in aktivitet i att trycka med värmekänsliga färger i samarbete med Kulturskolan och Stadshallen LAB. Skall bli härligt, roligt.
Så kom förbi och hälsa på mig och testa att tryck tyg som ändrar färg. Du får prova på att trycka med värmekänsliga färger, skapa t.ex. ett smycke, en nyckelring eller nått liknande som ändrar färg.

Textiltrycks LAB

VART: Stadshallens LAB i Lund (gamla Turistbyråns lokal på Stortorget)
NÄR: Lördag 26/5
TID: Kl. 11:00-14:00
Öppen drop-in och helt kostnadsfritt

Välkomna!