MAKE A MARK tillsammans med Måla i Akryl

På lördag är det dax för Kulturnatten i Lund. Då kommer jag att ställa ut verk ur projektet Make A Mark på Stenkrossen. Delar av utställningen är interaktiv så att även du som besökare skall kunna testa på och skapa dina mönster och avtryck på värmekänsliga textiler. Det blir en lekfull aktivitet som passar både stora och små.

Sitter just i skrivandet stund och gör det sista med textilerna som skall visas på lördag. Skall bli härligt med ytterligare en Kulturnatt. Detta blir mitt andra år som jag är med på Stenkrossen och håller i en Kulturnatts aktivitet, förra året höll jag i Vävpoesi. Som besökare av Kulturnatten är nätterna däremot otaliga. Jag gillar verkligen det här med att man maxar ett underbart späckat kultur och konst program under en em-kväll-natt, där man kan mingla runt och njuta av massa härlig kultur. I år startar jag min aktivitet lite tidigare än förra året så att den tidsmässigt passar alla härliga barnfamiljer som är ute och vill komma förbi och testa på något kul och annorlunda. Utställningen är så klart öppen även efter att jag har haft prova-på tid, den kan du se så länge Vita Galleriet och Stenkrossen håller öppet.

Samtidigt som jag har min drop-in aktivitet där du är välkommen att prova på måleri. Juliane Finstad och Cecilia Lundberg, PalettDesign, vägleder hur man bygger upp en abstrakt eller figurativ tavla med naturen som tema. Julianes och Cecilias aktivitet är ifrån 7år och det är bra att komma i tid om man vill vara säker på att få plats.

Inga av våra aktiviteter kräver nån erfarenhet sedan innan, det är bara att komma, njuta och prova och vi finns allihop i Vita Galleriet på Stenkrossen mellan kl.15:00 – 17:00 samt kl.18:00 – 20:00.

Plats: Stenkrossen, Vita Galleriet, Kastanjegatan 13-15, 223 59 Lund
Datum: 16 september, 2017.
Tid: jag finns på plats mellan kl.15:00 – 17:00 samt kl.18:00 – 20:00 för prova-på aktivteten, utställningen kan ni se så länge Vita Galleriet har nån aktivitet, Stenkrossen håller öppet 11.00 – 00.10.

För fullt program se Kulturnatten i Lunds sida, klicka här.

Varmt välkomna!

1 comment

  1. Pingback: Måla med Akryl | juliane finstad

Comments are closed.