Smarta Textiler för Unga

Äntligen är det dax igen! Armband med lysande lampor, telefonfodral som ändrar färg. Nu är anmälan för vårens Smart Textil kurs för unga med mig i samarbete med Kulturskolan öppen.

Nytt för i år

Som vanligt så har jag utvecklat kursen sendan förra terminen. Nytt för våren 2018 är att vi kommer att utgå ifrån olika designprojekt under vårens veckor, där du som elev kommer att få experimentera och undersöka både ledande trådar, LEDs och färgföränderliga material. Vi kommer att använda oss av olika textila tekniker, såsom broderi, textiltryck, flätning, väv eller stick, beroende på vilket projekt vi jobbar med. Projekten vi kommer att jobba med kan t.ex. vara att du får möjlighet att skapa armband, halsband, telefon- eller iPad-fodral.

Hoppas du tycker detta låter lika spännande som jag. Jag är säker på att det kommer att bli en riktigt underbart kreativ och experimentell termin.

Anmälan

Mer info om vårens nya Smart Textil kurs för unga hittar du här och här, och anmälan görs här. Klicka på alternativet ”Helgskola” och sen ”Smarta Textiler” och följ instruktionerna. Och glöm inte att platserna fylls på efterhand som anmälningarna trillar in, tills vi nått max antalet/kurs.

Välkommen med din ansökan!