God Jul & Gott Nytt År

Vilket år det har varit! STORT TACK till alla er som kommit på mina events, workshops, kurser och föreläsningar under året som gått. Det har varit så härligt att träffa er alla. Det har blivit både barn- och vuxenaktiviteter under året, det har blivit Smarta Textilier, textiltryck, transfertryck, bivax, broderimeditation, visuell kommunikation och grafisk design, jag har varit på IKEA Museet, Textilhögskolan i Borås, Malmös yogafestival, FixaTill, bibliotek, ungdomsgårdar, skolor, Stenkrossen, Kulturnatten, haft både helgskola och sommarkollo åt Kulturskolan i Lund och massa annat kul… och det är just det som är så härligt, att jag får träffa så många olika personer i så många olika sammanhang.

Det har varit så härligt att träffa er alla, både barn och vuxna, studenter och events besökare. TACK!

Sen har det blivit en del eget skapande också under året som gått. För egen del har det varit mycket eget fokus på vävar och på transfertryck. Och så har jag bloggat hela året ihop med Nellie Rolf under Mitt yogalivYoga World, där jag har stått för illustrationsdelen. Illustrationer har det också blivit i vykort och poster form, vissa kan du köpa i den nya butiken Smedjan i Getinge andra hittar du hos Mitt yogaliv.

Och så har jag varit på Lunds UniversitetInstitutionen för Strategisk kommunikation och undervisat inom Visuell kommunikation, grafisk design och film. Sedan december förra året så har jag arbetat deltid där, vilket är riktigt kul.

Jag ser med spänning fram emot det nya året, vilket kommer att innebära en del förändringar, vilket jag är taggad inför och ser fram emot. Berättar med sen! Men en del saker kommer även att fortsätta såsom det gjort tidigare, och det känns också väldigt kul. Redan i januari sparkar t.ex. vårens kurs för barn och Smarta Textiler igång i samarbete med Kulturskolan i Lund. Nytt för i vår blir att vi kommer att utöka med ytterligare en grupp för det lite äldre, då det har varit så många som har velat gå kursen, vilket vi så klart tycker är jätte kul! Mer info om vårens kurs hittar du här och anmäler dig gör du via Kulturskolans portal, se länken längst ned på denna sidan.

Och tacka till alla er som gjort att jag fått möjlighet att göra dessa event och projekt!

Hoppas ni alla får en riktigt fin ledighet och att vi ses igen 2019 på antingen kurser, event, workshops eller via något annat forum. Håll utkik här på event sidan för mer info om nya aktiviteter och events under 2019.

GOD JUL & GOTT NYTT ÅR!

xxx

Marie